Menu

Fur Ø Arena åbner den 25. april

Lørdag d. 25. april kl. 13 - 16.30 inviterer Fur Sogneforening til indvielse af Fur Ø Arenaen. Det er nu tre år siden, at sogneforeningen begyndte arbejdet om skabelsen af en Fur Ø Arena. For godt to år siden kunne Sogneforening på sin generalforsamling præsenterede sit store projekt for en Ø Arena

Lørdag d. 25. april kl. 13 - 16.30 inviterer Fur Sogneforening til indvielse af Fur Ø-arenaen.

Det er nu tre år siden, at sogneforeningen begyndte arbejdet om skabelsen af en Fur Øarena. For  godt to år siden kunne Sogneforening på sin generalforsamling præsenterede sit store projekt for en Øarena.

På FurNyt kunne man dengang læse:

”Tirsdag den 13. marts afholdt Fur Sogneforening sin årlige generalforsamling. Det blev et tilløbsstykke, så man uden overdrivelse kan sige, at Fur Strand Hotel var ”stuvende fuld”. …  Jørgen Justesen fra Jebjerg Plantehandel fortalte om projektet med minigolf, skaterbane og multibane, som Sogneforeningen har bedt ham udforme på de ca. 4000 m2 jord ved Brugsen. Et stykke jord, som Sogneforeningen i efteråret  har erhvervet til projektet. Med en projektor blev billederne af anlægget kastet op på lærredet, så de fleste kunne få en fornemmelse af, hvordan det færdige anlæg kommer til at se ud. Jørgen Justesen fortalte, at han i størst mulig omfang anvender naturmaterialer som f.eks. bornholmsk granit.

Selve anlægget vil koste ca. 2.000.000 kr. og vil tage ca. tre måneder at etablere.

Holger Lundgaard kunne oplyse, at omkring 600.000 kr. var der givet tilsagn om, hvilket var et godt udgangspunkt for at søge de store fonde om penge.

Falder finansieringen på plads, kan anlægget måske allerede stå færdig i maj næste år.”
Der kom som bekendt til at gå to år, og den 25. april finder den officielle åbning sted.
Og her bliver arrangeret konkurrencer i Minigolf, Petanq,  skaterbane og på multibanen.
”Så kom og se og prøv de forskellige aktiviteter og få en hyggelig dag sammen med furboer og andet godt folk. Sogneforeningen er vært ved et lille traktement”, fortæller Birgit Ladefoged fra Sogneforeningen.

FurNyt har kigget lidt i billedarkivet fundet billeder frem:

28.03.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Senest ændretFredag, 25 september 2009 20:57
Til toppen