Menu

Fur Børnehave fejrede fødselsdag med Tonny Trifolikum

Den 1. april 2009 kunne Fur Børnehave fejre, at det var 10 år siden dørene for første gang blev åbnet for øens børn. Det blev fejret med et besøg af en rigtig klovn, der oven i købet også kunne trylle

Den 1. april 2009 kunne Fur Børnehave fejre, at det var 10 år siden dørene for første gang blev åbnet for øens børn. Det blev fejret med et besøg af en rigtig klovn, der oven i købet  også kunne trylle.

Dagen begyndte med rundstykker og kaffe til børn og forældre. Klokken 10 var der indbudt til et stort overraskelsesarrangement i skolens gymnastiksal, og allerede inden gik rygtet blandt børnene, at der var set en rigtig klovn på området.

Børnene blev da heller ikke skuffede, for i gymnastiksalen ventede en vaskeægte klovn, der tillige var tryllekunstner.

Han kom efter eget udsagn fra Sydfyn og kunne mere end de fleste. At få overklippede snore gjort hele igen var den mindste kunst, ligesom at trylle en giraf op af en hat også hørte til de mindre ting i hans repertoire.

Efter således at have tryllebundet  børnene gik det tilbage til børnehaven. Her stod bageren og ventede med en kæmpe kagemand, hvor der ikke var sparet på glasuren.

Men den måtte børnene og deres forældre vente med at  sætte tænderne i til efter klokken 14.00.

03.04.2009
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen