Menu

Nytårsfyrværkeri på Raakilde

Nytårsfyrværkeri på Raakilde

"Langt væk fra naboer - og med en vinterlukket campingplads, og en tom opholdssal, så var rammerne tilstede", fortæller Brian Sørensen.

"Og da der i forvejen kun er et begrænset tilbud af fyrværkeri-artikler på Fur, var det fristende at prøve, om vi kunne få Furboerne til at blive på øen. Derfor tog vi kontakt til NærKØB's kædekontor, og i samarbejde fandt en leverandør af fyrværkeri - og så gik ansøgningsrunden i gang". Salget finder sted fra den varme opholdssal på campingpladsen, så man slipper for at skulle stå i kø i de velkendte kolde salgstelte på fastlandet!

Allerede i oktober måned godkendte brandmyndighederne lokalerne på Raakilde - både som salgs- og oplagssted, og til "Jul på Fur" kunne campingpladsen præsentere det store sortiment.

"Der vil i ugen op til jul blive husstandsomdelt en flyer, der indeholder ca. 10 af produkterne - noget for enhver smag", fortæller Brian Sørensen.

"Men campingpladsen har et større sortiment hjemme. Lige fra juniorposer, familiepakker, raket-sortimenter og såvel små som store batterier. Der er sikkerhedsbriller, ørepropper, stormlightere og raketholdere, men også alt det andet, som hundepropper, knaldperler, serpentiner er at finde - og der er heller ingen nytårsaften uden et glas champagne, verdi eller en god cigar er at finde".

Der er en demonstration af nogle af artiklerne den 27. december kl. 18.00, og der er åbent for salget - alle dage med gratis popcorn og mulighed for at købe en forfriskning i restauranten:

27.-28.-29.-30. december kl. 12.00-20.00

31. december kl. 10.00-16.00

"Og skulle man stadig ikke have bestemt sig for nytårsmenuen, eller ønsker et stykke smørrebrød til natmaden, er der stadig mulighed for at bestille", fortæller Betina Bugge, der også for første gang forsøger at lave mad ud-af-huset til nytårsaften". Udvalget kan ses på hjemmesiden www.FURcamping.dk

24.12.2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretTirsdag, 31 december 2013 21:59
Til toppen