Menu

Kunst på Ældrecenteret

Søndag eftermiddag den 17. november havde vi en pragtfuld eftermiddag i Ældrecenterets spisesal, idet Angelica havde fået arangeret med mine 2 kreative grandkusiner Anni og Inger, at de efterfølgende deres kunstudstilling i barndomshjemmet Sundevej 31 i sommer, som de kaldte for: “Åben lade”, skulle følge op med et arangement på Ældrecenteret, hvor beboerne så kunne nyde de pragtfulde kunstværker, og de havde virkekelig gjort meget ud af det

Søndag eftermiddag den 17. november havde vi en pragtfuld eftermiddag i Ældrecenterets spisesal, idet Angelica havde fået arangeret med mine 2 kreative grandkusiner Anni og Inger, at de efterfølgende deres kunstudstilling i barndomshjemmet Sundevej 31 i sommer, som de kaldte for: “Åben lade”, skulle følge op med et arangement på Ældrecenteret, hvor beboerne så kunne nyde de pragtfulde kunstværker, og de havde virkekelig gjort meget ud af det.

De bød på et godt og dejligt kaffebord, hvor de selv havde bagt brødet til.

Herefter blev vi budt hjertelig velkommen, hvorefter Inger fortalte om baggrunden for deres virke på Sundevej på Fur, som er deres fælles bedstefars fødehjem, og nu tjener som ferieopholdssted for hele familien.

Inger fortalte om, hvordan hun frembringer sine pragtfulde billeder, når hun er på fur i ferierne, går hun rundt i molergravene med en spand og indsamler moler, som hun knuser og blander i malingen, som hun maler sine billeder med, og det kommer der et godt resultat ud af.

Efter et godt kaffebord fortalte Anni om, hvordan hun fremstiller fantasstisk flotte ikoner, som hun kalder: “Jerusalems 12 porte”, og foretillede åbne og lukkede døre.

De havde allesammen navne, og sad i muren ind til Jerusalem, som blev ødelagt af Nebucanedser i oldtiden.

Vi sang 4 sange, som de havde medbragt, og vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag ud af det, som Anni og Inger fortjener stor tak for.

23.11.2013
Erik Th. Nielsen

Senest ændretMandag, 20 januar 2014 05:33
Til toppen