Menu

Rejsebrev: ”Hej, Hvordan går det på Fur ?”

Rejsebrev:

”Hej, Hvordan går det på Fur?”

Et indlæg fra Julie Thommassen som søgte Fur uddannelseslegat for at rejse til USA som udvekslingsstudent. Nu har hun været der i ca. 3 måneder og skriver lidt til FurNyt om sin dagligdag.

”Jeg har det rigtig godt her i Cody, Nebraska. Jeg bor på en ranch med omkring 200 kvæg, fem heste, to hunde, katte, påfugle og en høne. Min hostsøster Susi (fra Tyskland) hjælper tit med arbejdet på ranchen, vi flytter køer, hvilket vi sige at vi ridder på heste bag køerne og flytter dem til en anden mark.

Jeg går selvfølgelig også i skole. Timerne er nogenlunde det samme som i Danmark, men fordi jeg går på en meget lille skole (94 elever) er atmosfæren meget anderledes. Vi har blandt andet næsten lige haft homecoming uge, hvor alle elever og lærer klædte sig ud hver dag, det var meningen at vi også skulle have dans i slutningen af den uge, men på grund af sne blev den udsat. Hver dag efter skole spiller jeg volleyball, det var meget svært i starten men er blevet bedre, og spiller endda når vi har kampe. Sæsonen er snart slut, men heldigvis begynder basketball sæson snart, det gælder også får drengene, som ellers har haft amerikansk fodbold.

Alle her er konkurrence mennesker, det eneste de tænker på er at vinde, så derfor er træningerne hårde, lange og HVER DAG. Men selvom det kan lyde forfærdeligt, så er det nu alligevel fedt at være med i sådan et sammenhold.

 

En normal dag for mig, ville se nogenlunde sådan her ud:

5:30 - står op

6:30 - begynder skolen med drama (vi har vores første konkurrence om 2 uger)

8:00 - Animal science

9:00 - American history

10:00 - World geography

11:00 - Lunch

12:00 - Advanced Math

13:00 - English

14:00 - Band

15:00 - Choir

16:00 - Volleyball practice

18:00 - kører hjem eller Youth Group.

Youth Group er hvor vi mødes en masse unge mennesker og en præst. Vi spiser sammen, spiller spil og lærer om Gud. Det er hver onsdag og er noget af det bedste her.

 

I kan se nogle billeder på min blog; http://www.julieunderthesamemoon.blogspot.dk

Varme hilsner fra Julie

02.11.2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretFredag, 14 februar 2014 06:25
Til toppen