Menu

Fur Friskole tegner til at blive en realitet

Tirsdag aften den 8. oktober var der indkaldt til dialogmøde med forældrene om en kommende Fur Friskole. De 23 forældre repræsenterende næsten alle elever fra klassetrinnene 0.-5. klasse, som er de børn, der kan starte i 1. – 6. klasserne pr. 1. august 2014

Tirsdag aften den 8. oktober var der indkaldt til dialogmøde med forældrene om en kommende Fur Friskole. De 23 forældre repræsenterende næsten alle elever fra klassetrinnene 0.-5. klasse, som er de børn, der kan starte i 1. – 6. klasserne pr. 1. august 2014.

Efter en orientering om det hidtidige arbejde i skolegruppen, om økonomien ved forskellige elevtal i en friskole, om skolen som kulturelt mødested og om betydningen af at have egen skole på Fur, blev deltagerne inddelt i fem grupper. Under indtagelse af kaffe og hjemmebagt kage, blev friskoleideen debatteret.

Undervejs blev udfyldt et anonymt spørgeskema. Her svarede 80% ubetinget ja til at oprette en friskole, mens 20 % sagde måske. En enkelt var imod.
Aftenen sluttede i en meget positiv stemning, hvor forsamlingen uddelte verbale roser til Skolegruppens for dens hidtidige arbejde.

Skolegruppen håber på en skole omkring de 30 elever det første år. Næste skridt bliver at indkalde til et møde med repræsentanter fra alle foreninger og fonder på Fur, hvor det skal drøftes, hvordan Fur Skole efter 1. august 2014 kan blive til et fælles kulturhus for Fur.

09.10.2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Senest ændretOnsdag, 28 november 2018 15:35
Til toppen