Menu

Ø-specialiteter som spydspids

  • Skrevet af 

Småøernes Fødevarenetværk inviterer fem øer til sammen med én eller flere af øens fødevareproducenter at profilere øen og dens produkter.

Småøernes Fødevarenetværk inviterer fem øer til sammen med én eller flere af øens fødevareproducenter at profilere øen og dens produkter.

Deltagerne kan foruden fødevareproducenter være beboerforeningen, enkeltvirksomheder og /eller grupper af øboere. Målsætningen er, at mindst 5 småøer/fødevareproducenter udvikler deres samarbejde på øen og præsenterer sig og øen i brochuremateriale, i lokalsamfundet, i en Smartphone Application (en ”App” udviklet til præsentation af specialfødevareproducenter i det ganske land) og endelig på en fælles stand på Feriemessen i Bella Centeret, 17-19. januar 2014 (http://www.ferieibella.dk/) . Undervejs vil der være mulighed for deltagelse i Mit Autentiske Danmark i Århus, 18-20. oktober 2013 (http://www.mad-aarhus.dk/) og andre messer samt Kulturnatten den 11. oktober i København. Der er et beskedent honorar til rådighed for tovholdere på den enkelte ø.

Interesserede kan henvende sig til undertegnede (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 40155301) eller til sekretariatet for Sammenslutningen af Danske Småøer (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 60771339).

Til toppen