Menu

”Støtteforeningen for Fur Friskole” dannet

  • Skrevet af 

På en stiftende generalforsamling onsdag den 4. september i Restauranten på Fur Camping blev ”Støtteforeningen for Fur Friskole” til en ægte lovformelig forening med bestyrelse og vedtægter

På en stiftende generalforsamling onsdag den 4. september i Restauranten på Fur Camping blev ”Støtteforeningen for Fur Friskole” til en ægte lovformelig forening med bestyrelse og vedtægter.

Forhistorien er som bekendt for de fleste, at der hen over sommeren lykkedes en gruppe ildsjæle at samle næste 34.000 kr. ind til etableringen af en friskole på Fur. De 20.000 kr. er blevet brugt som depositum i Undervisningsministeriet ved anmeldelsen af friskolen.

11 mødte op til generalforsamlingen og arbejdet går nu videre med dels at samle penge ind og dels med at få friskole-projektet ført ud i livet. Skolegruppen planlægger et møde sidst på måneden for alle forældre, der pr. 1. august 2014 har skolesøgende børn i 0. – 7. klasse.

Seneste nye er, at repræsentanter for ”Skolegruppen” har haft et meget positivt møde med forvaltningen i Skive Kommune med henblik på at overtage skolebygningerne på Fur

Vedtægter

http://furnyt.dk/2/index.php/artikler/alle-artikler-datoorden/2438

 

Referat fra stiftende generalforsamling

http://furnyt.dk/2/index.php/artikler/alle-artikler-datoorden/2437
 

Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde

http://furnyt.dk/2/index.php/artikler/alle-artikler-datoorden/2439

 

07.09.2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretSøndag, 08 september 2013 11:19
Til toppen