Menu

Kom til Kick off - ”Talent er for alle”

  • Skrevet af 

Nu starter et storstilet læringsprojekt på Fursund Skole. Visionen er at skabe et unikt undervisningsunivers, der kombinerer udeskole med tablet-undervisning. Derfor inviterer vi dig til kick off på projektet ”Talent er for alle” den 19. august 2013 på Fursund Skole - Fur afdelingen

Nu starter et storstilet læringsprojekt på Fursund Skole. Visionen er at skabe et unikt undervisningsunivers, der kombinerer udeskole med tablet-undervisning.

Derfor inviterer vi dig til kick off på projektet ”Talent er for alle” den 19. august 2013 på Fursund Skole, Stisagervej 2, 7884 Fur.

Program
Kl. 10 Velkomst (v. borgmester Flemming Eskildsen) og kort om projektet (v. skoleleder Gert Slyngborg)

Kl. 10.15 Uddeling af 160 Microsoft Surface RT-tablets til skoleelever og lærere

Kl. 11 Kaffe og kage

Baggrund
Projektet adskiller sig fra andre tablet-projekter i folkeskolen ved at fokusere på, hvilke pædagogiske muligheder tablets giver. Helt konkret bliver de elevernes redskab til at lave forskellige produktioner, når de er ude i naturen. Derudover udvikles en ny platform for elevernes arbejde, der dermed bliver digitalt og tilgængeligt overalt på en langt smartere måde end i dag.

Projektet er økonomisk støttet af Fuur Sparekasses Fond, Microsoft, Skive Kommune og EnergiMidt. I konsortiet bag projektet deltager også ATEA, Fremtidens Skole samt TwentyOneLearning.

Se evt. mere her: http://twentyonelearning.dk/

Vi glæder os til at se dig!

Senest ændretLørdag, 10 august 2013 16:10
Til toppen