Menu

Digitalt skoleprojekt bliver realiseret på Fursund Skole

  • Skrevet af 

Nu er det endelig officielt: Efter sommerferien opstarter Fursund Skole et storstilet tablet-projekt: ”Talent er for alle” .
Visionen med projektet er at skabe et unikt undervisningsunivers, der kombinerer udeskole med tablet-undervisning

Nu er det endelig officielt: Efter sommerferien opstarter Fursund Skole et storstilet tablet-projekt: ”Talent er for alle”

Visionen med projektet er at skabe et unikt undervisningsunivers, der kombinerer udeskole med tablet-undervisning.

Projektet adskiller sig fra andre tablet-projekter i folkeskolen ved bl.a. at fokusere på, hvilke pædagogiske muligheder tablets giver: Helt konkret bliver de elevernes redskab til at lave forskellige produktioner, når de er ude i naturen. Derudover udvikles en ny platform for elevernes arbejde; det bliver digitalt og tilgængeligt overalt på en langt smartere måde end i dag.

Projektet er økonomisk støttet af Fuur Sparekasses Fond, Microsoft, Skive Kommune og EnergiMidt og starter efter sommerferien, hvor der bliver startet kurser og uddelt tablets til alle elever og lærere. I konsortiet bag projektet deltager også ATEA, Fremtidens Skole, TwentyOneLearning m.fl.

Stor opbakning
Innovation Fur har koordineret alle de gode kræfter, der har ydet en kæmpe indsats for at få projektet søsat. Der skal lyde en særlig tak til Fuur Sparekasses Fond samt de engagerede lærere på Fursund Skole og forældre på Fur.

Efter sommerferien vil du kunne læse mere om projektet i de lokale medier og på Innovation Furs hjemmeside og selvfølgelig furnyt.dk

Senest ændretSøndag, 30 juni 2013 11:21
Til toppen