Menu

Arbejdet med friskole på Fur fortsætter

  • Skrevet af 

Skolegruppen, der består af en kreds af forældre til børn på Fur Skole, fortsætter arbejdet med at etablere en friskole 1. august 2014. Det sker på baggrund af, at Børne- og familieudvalget, har indstillet til byrådet at lukke afdelingen af Fursund Skole på Fur. Et møde tirsdag den 18. juni i Fur Forsamlingshus gav opbakning til at fortsætte arbejdet og Skolegruppen har netop været samlet og har analyseret fødselstallene frem til 2012. Tallene viser, at projektet er realistisk under forudsætning af den fornødne opbakning fra børnefamilierne på Fur

Skolegruppen, der består af en kreds af forældre til børn på Fur Skole, fortsætter arbejdet med at etablere en friskole 1. august 2014. Det sker på baggrund af, at Børne- og familieudvalget, har indstillet til byrådet at lukke afdelingen af Fursund Skole på Fur. Et møde tirsdag den 18. juni i Fur Forsamlingshus gav opbakning til at fortsætte arbejdet og Skolegruppen har netop været samlet og har analyseret fødselstallene frem til 2012. Tallene viser, at projektet er realistisk under forudsætning af den fornødne opbakning fra børnefamilierne på Fur.

Senest den 15. august skal en kommende friskole anmeldes hos ministeriet samtidig med, at der indbetales 20.000 kr. i depositum. Derfor er der nu taget skridt til at danne en støtteforening. Svend Erik Olesen, Nr. Madsbadvej 16, Fur har påtaget sig at være tovholder for den del af projektet. SE kan kontaktes på mobil: 40285665

Inden da, hvilket vil sige i begyndelsen af august, vil Skolegruppen indkalde alle forældre til børn på Fur til et møde, hvor skolegruppen vil fremlægge sine ideer og planer for en kommende friskole. Under forudsætning af den fornødne opbakning vil anmeldes af en friskole på Fur, efterfølgende blive indsendt til ministeriet. Herefter vil det egentlige arbejde med at oprette en friskole gå i gang.

Skolegruppe holder sit næste møde mandag den 8. juli på Boagervej 3. Interesserede, der ønsker at være med i arbejdet, kan kontakte Knud Peder Jensen på mobil: 61273832.

28.06.2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen