Menu

Læserbrev: Uforståelige elregninger

  • Skrevet af 

Jeg har lige brugt en time, på at forsøge at forstå min elregning. Det lykkedes ikke. Jeg gav op. Kan andre forstå deres? Er det mig der er ordblind, talblind, analfabet, eller andet

Jeg har lige brugt en time, på at forsøge at forstå min elregning. Det lykkedes ikke. Jeg gav op. Kan andre forstå deres? Er det mig der er ordblind, talblind, analfabet, eller andet.

Ennergimidt, er i disse år meget aktive, med forskellige projekter, her på Fur.

Jeg vil meget gerne foreslå et nyt projekt. Kursus i tydning af elregning.

Det er for galt, at sende regninger ud, som ingen forstår indholdet i. Man bør vel egentligt ikke, betale en regninger, man ikke ved hvad er.

Hvad gør vi? Ringe til Energimidt er der nok ikke ret mange der har ennergi til. Det er stort set umuligt. Det er omstilling på omstilling. Du er nu nummer 7 i køen. 5 minutter senere, du er nu nummer 5 i køen. Osv osv. Så den duer ikke.

Hvad gør vi så. Måske kollektiv nægte at betale elregningen, indtil de har fundet ud af, at skrive en regning, som almindelig hvide mennesker. kan forstå.

Det duer nok heller ikke. Jeg er bange for at der hurtig ville blive mørkt, i de små hjem. De har fat i den lange ende.

Nej vi er overgivet til nogle smarte EDB systemer, og kontornussere, som udskriver volapyk, som ingen forstår. Vi må betale og se glade ud, og lade være med at bruge for meget tid, på at ærgre sig over volapykket.

Med venlig hilsen
Holger Lundgaard.

Til toppen