Menu

Nye ansigter på Råkilde Camping og Lejrskole

Den opslåede forpagterstilling ved Råkilde Camping og Lejrskole på Fur er nu besat, meddeler Fur Udviklingsselskab. Betina Bugge og Brian Sørensen fra Ebeltoft overtager pr. 1. januar 2010 forpagtningen af stedet

Den opslåede forpagterstilling ved Råkilde Camping og Lejrskole på Fur er nu besat, meddeler Fur Udviklingsselskab.

Betina Bugge og Brian Sørensen fra Ebeltoft overtager pr. 1. januar 2010 forpagtningen af stedet.

”Vi glæder os utroligt meget til at føre vores drøm ud i livet”, fortæller Betina.

Betina og Brian har indtil nu drevet den kommunale campingplads i Ebeltoft, som kommunen imidlertid har sat til salg. Med erfaringerne i bagagen ser de frem til at overtage en noget mindre plads, de stort set selv kan passe.
”Sammen med Fur Udviklingsselskab har vi udarbejdet en prioriteret liste, hvor vi sammen har taget stilling til, hvilke forbedringer stedet kræver. I højsæsonen skal lejrskolens værelser udlejes enkeltvis til Bed & Breakfast, og butikken vil blive meldt ind i en kæde, så vi bl.a. kan annoncere tilbud”, fortæller Brian, der inden jobbet som lejrchef, har været butikschef for én af faktas største turist-butikker på Djursland.
Betina, som er indehaver af sit eget spisested, håber, at kunne genåbne storkøkkenet, så der, som en start, kan tilbydes brunch og kaffebord til såvel turister som øens beboere”.

Familien, som også tæller to teenagere, glæder sig til at flytte til Fur, og håber på  et rigtigt godt samarbejde med alle på øen.

Samtidig med at Betina og Brian overtager forpagtningen skifter stedet navn til Fur Camping – Raakilde Lejrskole.

10.09.2009
kpj

 

Senest ændretMandag, 04 januar 2010 22:07
Til toppen