Menu

Udlejning af bolig på Fur - via airbnb.dk

Udlejning af bolig på Fur - via airbnb.dk

Sammenslutningen af danske småøer har opfordret medlemmerne til at gøre udlejning af boliger til turister mere synlig på nettet via netværket www.airbnb.dk - Der er for øjeblikket 23 boliger til leje på Fur med dagspriser fra 253 til 948 DKK pr nat

Airbnb.dk

Airbnb er en ikke kommerciel hjemmeside, hvor man meget let kan lave en omtale af sin lejlighed, sit værelse, sit helårshus eller sit sommerhus og dermed få det eksponeret et sted, hvor mange brugere hver dag leder efter spændende ferieboliger og overnatningsmuligheder.

Ideen er, at man som turist kan finde alle relevante oplysninger om boligen. Man kan undersøge om boligen er ledig i de ønskede dage eller uger - og så kan man direkte lave en bookning eller kontakte værten.

Airbnb er selvfølgelig på nettet, men der findes også en rigtig APP til iPhone, iPads og Android smartphones, der gør det meget let at finde overnatninger undervejs rundt i verden.

Prøv at besøge adressen: www.airbnb.dk

Eller - hent APP'en til iPhone i App Store eller til Android i Google Play - på den enkelte smartphone.

Vi bringer lige et par billeder fra Furs udbud af boliger netop nu - og håber at der kommer rigtig mange flere til inden turisterne rigtig begynder at se sig omkring efter en overnatingsmulighed her på vores ø.

Og husk - du kan selvfølgelig selv lede efter en spændende - og billig - sommerbolig et eller andet lækkert sted i Europa eller langt væk.

 

Om Airbnb

Vi har taget dette direkte fra hjemmesiden:

 

Et hurtigt kig på Airbnb

Airbnb blev grundlagt i august 2008 og har hovedkvarter i San Francisco, Californien. Airbnb er en betroet social markedsplads, hvor folk kan udleje, opdage og booke unikke overnatningsmuligheder rundt omkring i verden — online eller fra en mobilphone. Uanset om det er en lejlighed for en enkelt nat, et slot i en uge eller en villa i en måned, så giver Airbnb unikke rejseoplevelser i alle prislag i mere end 33.000 byer og 192 lande. Med en uovertruffen kundeservice og et hurtigt voksende netværk af brugere er Airbnb den nemmeste måde, hvorpå folk kan omsætte ekstra plads til ekstra kontanter og fremvise deres ekstra plads for et publikum på flere millioner.

Booking på den nemme måde

 • Find en bolig
  Brug søgesiden til at finde en bolig. Indtast de datoer du skal bruge og gennemse ud fra ledighed. Kontakt værter med spørgsmål gennem Airbnb's meddelelsessystem.
 • Book det!
  Indtast dine kreditkortoplysninger og klik "Book det!". Værten accepterer din anmodning inden for 24 timer, hvorefter kontaktoplysninger, adressen på boligen, samt andre vigtige oplysninger vil blive delt
 • Rejs
  Sørg for, at få dine rejseoplysninger umiddelbart efter værtens bekræftelse af din reservation. Kontakt din vært og bekræft ankomstoplysninger. Husk også, at dele din oplevelse ved at skrive en omtale når dit besøg er overstået.

Bliv en professionel vært

 • Udbyd din bolig gratis
  Log ind og udfyld din Airbnb-profil. Udbyd din bolig ved at uploade fotos, sætte en pris og angive ledighed
 • Bekræft
  Svar på dine gæsters henvendelser gennem Airbnb's meddelelssessystem. Så snart du modtager en reservationsanmodning kan du vælge enten at bekræfte eller afvise den.
 • Vær en god vært!
  Kontakt din gæst direkte for at bekræfte oplysningerne. Du vil blive betalt 24 timer efter, at de er checket ind. Husk, at skrive gæsten en omtale.

Transaktionsomkostninger

Det er gratis at udbyde din bolig. Vi tager 3% af beløbet for hver bekræftet reservation til dækning af transaktionsomkostninger. Gæster betaler 6-12% af bookinggebyret. Betalingen bliver sendt direkte til værten.

Ovenstående er hentet direkte fra hjemmesiden.

02.06.2013
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Senest ændretMandag, 20 januar 2014 12:21
Til toppen