Menu

Furkunst.dk drager til Aalborg

  • Skrevet af 

Så er foråret på vej. Igen har 7 medlemmer fra Furkunst.dk pakket deres "kuffert" og er denne gang på vej til Aalborg den 2.og 3. Marts.
Udstillingen byder velkommen på lørdag kl11-17 og søndag kl 10-16 i Idrætshallen, Østre Allee´87

Så er foråret på vej. Igen har 7 medlemmer fra Furkunst.dk pakket deres "kuffert" og er denne gang på vej til Aalborg den 2.og 3. Marts.
Udstillingen byder velkommen på lørdag kl11-17 og søndag kl 10-16 i Idrætshallen, Østre Allee´87.

Først lidt forhistorie - Ved en generalforsamling i Aalborg Håndboldklub for knap to år siden blev der kastet en løs idé om en kunstarrangement i luften. Den slags idéer er farlige at bringe på bane, for pludselig fangede bordet. Og den første weekend i marts 2012 bød håndboldklubben sammen med formanden for folketingets kulturudvalg, Flemming Møller Mortensen, velkommen til "Aalborg i farver" - med undertitlen "kunst og kunster".

Takket være et stort engagement og indsats hos de frivillige er Aalborg Håndboldklub igen klar til et nyt event.

De to praktiske grise fra Aalborg Håndboldklub Mogens Møller og Jan Knudsen skriver: "Vi synes selv, det er lykkedes at samle en bred og spændende vifte af kunstnere, kunst- og stilarter. Og vi glæder os til at stifte nærmere bekendtskab med jer alle.

Blandt andet kan det nævnes, at der kommer halvanden håndfuld kunstnere fra Fur - Limfjordsøen, hvor kunsten i den grad blomstrer.

Desuden kommer der kunstnere fra så eksotiske steder som Mors, Heltborg, Aarhus og Kuala Lumpur!

Og der bliver også musikalsk underholdning. Et - måske to band(s) fra musikkonservatoriet vil gerne spille og synge for os, og det samme gælder en - måske to - af de udstillende kunstnere, der tillige har musikalske talenter.

I det hele taget tegner det til at blive et par sjove, spændende og forhåbentlig udbytterige dage for både publikum, kunstnere og os som arrangører. Vi glæder os i hvert fald..."

m.v.h.Angelika Kapplusch / Furkunst.dk


 

Senest ændretSøndag, 03 marts 2013 11:11
Til toppen