Menu

Bedsteforældredag i Fur Børnehave

Onsdag den 20. maj fik børnene i Fur Børnehave besøg af deres bedsteforældre og det kom der er par fornøjelige timer ud af. Flaget var hejst som tegn på, at i dag var der noget særligt på færde. Det var der også, for kl. 9.30 begyndte det at vælte ind med folk, i hvis barndom børnehave var et ukendt begreb.

Onsdag den 20. maj fik børnene i Fur Børnehave besøg af deres bedsteforældre og det kom der er par fornøjelige timer ud af.

Flaget var hejst som tegn på, at i dag var der noget særligt på færde. Det var der også, for kl. 9.30 begyndte det at vælte ind med folk, i hvis barndom børnehave var et ukendt begreb.  Bedsteforældrene var længe ventet, og børnene havde i dagene op til øvet sig på at spille ”Klodshans”. Så da formiddagskaffen var indtaget, gik det til skolens gymnastiksal, hvor der var sat stole op. Her viste børnene, hvordan Klodshans ridende på en ged fik prinsessen og det halve kongerige.

Bagefter var det bedsteforældrenes tur til at optræde. ”Lille Ib, hans far og mor og de tre små bjørne” måtte løbe rundt om stolene adskillige gange inden man igen gik tilbage til børnehaven og spiste de medbragte klemmer, mens børnene  viste deres mapper med billeder frem.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen