Menu

Giv et skulderklap til din lokale ildsjæl

  • Skrevet af 

EnergiMidt efterlyser ildsjæle, som fortjener en påskønnelse for deres frivillige indsats

Kender du en ildsjæl, der fortjener anerkendelse for sit frivillige arbejde, så vil EnergiMidt hjælpe med at sætte pris på indsatsen. Det lokale energiselskab uddeler igen i år prisen som Årets Ildsjæl til fem frivillige og initiativrige midtjyder. Med æren følger en check på 10.000 kroner.

Prisen som Årets Ildsjæl uddeles i 2013 for sjette år i træk. Den blev stiftet tilbage i 2007 fordi EnergiMidt ønskede at påskønne og skabe opmærksomhed omkring de personer i det midtjyske, som yder en stor frivillig indsats indenfor det lokale sports-, forenings-, og kulturliv. Ildsjælenes engagement er nemlig med til at gøre lokalområderne levende og aktive.

- Ildsjæleprisen er med til at give en masse opmærksomhed omkring det frivillige arbejde – og det er vigtigt, for det er i de fleste tilfælde selve foreningernes eksistensgrundlag. Vi håber, at rigtig mange også i år vil bakke op og indstille de lokale ildsjæle, som fortjener et skulderklap, siger kommunikationskonsulent Henrik Højlund fra EnergiMidt.

Sidste år modtog EnergiMidt 84 indstillinger til prisen som årets ildsjæl.

Du kan indstille kandidater til prisen indtil den 18. januar 2013 – og læse mere om prisen og indstillingsproceduren på www.energimidt.dk/ildsjael

26.11.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Senest ændretTirsdag, 27 november 2012 19:13
Til toppen