Menu

INVITATION til præsentation af projekter om Furs fremtid

  • Skrevet af 

70 studerende fra Erhvervsakademi Danias serviceøkonom-, datamatiker- og produktionsteknologuddannelser var i forbindelse med deres studiestart i begyndelsen af september på Fur. Turen til Fur bestod i både udforskning af Fur og begyndelsen på et nyt liv som studerende

70 studerende fra Erhvervsakademi Danias serviceøkonom-, datamatiker- og produktionsteknologuddannelser var i forbindelse med deres studiestart i begyndelsen af september på Fur. Turen til Fur bestod i både udforskning af Fur og begyndelsen på et nyt liv som studerende. 

Ekspedition Fur De første dage blev Fur udforsket på kryds og tværs. Hele øen var delt ind i 11 felter. Hver gruppe, som bestod af et mix af studerende fra de tre uddannelser, fik hver et felt at udforske. 

Som optakt til selve udforskningen fik de studerende et oplæg om Fur – før, nu og i fremtiden - af museumsinspektør John Brink fra Fur Museum. Efterfølgende fortalte Gitte Thybo fra Energi Midt om deres energisats- ning på Fur, og Hanne Brodersen fra Skive Kommune supplerede med informationen om deres brandingstrategi, Rent Liv. 

Efter tre meget intensive men også hyggelige dages ekspedition på Fur vendte de studerende hjem til Erhvervsakademi Dania og arbejdede med at katalogisere forskningsresultaterne. Målet var at komme med bud på, hvad Fur kan leve af i fremtiden, og hvordan Fur kan tiltrække flere beboere og turister. 

Mange ideer er blevet bearbejdet siden hjemkomsten fra Fur, og nu er vores studerende klar til at præsentere deres idéer for dig og din virk- somhed og andre, som måtte være interesserede i at høre om innovative ideer for Furs fremtid.

Præsentationen af de 10 idéer foregår tirsdag den 13. november kl. 12.00 – 13.30 på Erhvervsakademi Dania, Arvikavej 2, 7800 Skive

Det er gratis at deltage, men vi vil gerne modtage din tilmelding senest den 8. november 2012 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at byde jer velkommen og vise vores studerendes bud på ideer, der kan være med til at sikre Furs fremtid.

Venlig hilsen Erhvervsakademi Dania - 20121027
Hanne Mentz Nedergaard afd. chef

Senest ændretTirsdag, 30 oktober 2012 07:04
Til toppen