Menu

Fur Auto Service leverer to gaffeltrucks til udlandet

  • Skrevet af 

Forleden dukkede et stor Lastbil op hos Fur Autoservice. Den skulle have et stk. trucks med. Adressen var Grækenland. Senere kom endnu en lastbil og hentede en gaffetrucks. Denne skulle til Damolin GmbH i Oberhausen i Tyskland

Forleden dukkede et stor Lastbil op hos Fur Autoservice. Den skulle have et stk. trucks med. Adressen var Grækenland. Senere kom endnu en lastbil og hentede en gaffetrucks. Denne skulle til Damolin GmbH i Oberhausen i Tyskland.
Som den sidste adresse antyder, så har det hele noget med molerfabrikken Damolin at gøre.

Forhistorien er denne:

Begge steder har Damolin produktion og begge steder manglede de en ny gaffeltruck.

Administrerende direktør for Damolin, Søren Klitskov fortæller:

I Grækenland arbejder vi udendørs og der er det vigtigt at det er en terrængående truck og derfor bad vi Fur Autoservice om at søge markedet for en sådan brugt truck. Man fandt en Manitou og den blev hentet til Fur hvor den blev ombygget for at kunne dække vore behov. Den er nu leveret til Grækenland.

I Oberhausen Tyskland er vi i gang med at opstille et pakkeri og der har vi to gamle EL truck. Vi manglede en effektiv LINDE gas truck til læsning af biler og igen bad vi Henrik om at løse dette problem. Man fandt igen en truck der passede til vore behov dog skulle der indbygges et nyt tårn, så den kunne læsse højere. Henrik byggede den om blandt andet ved at bytte tårnet med en af vore Fur truck. Herefter tog vi trucken over på Fur fabrikken og testede den en uge for at sikre den var fejlfri, inden den blev leveret til Damolin GmbH i Oberhausen.


23.09.20122
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Til toppen