Menu

Invitation til den ”Indledende debataften” i Fursundhallen

  • Skrevet af 

Onsdag den 29. august kl. 19.00 er alle, der interesserer sig for fremtiden for de små landsbyer i ”Udkantsdanmark” meget velkomne til at komme og deltage i – eller blot lytte til – samtalerne om det, der optager alle os,som bor her i området: Hvad er det for et sted, vi bor og lever livet? Hvad er vi glade for og tilfredse med? Hvor ser vi problemer, der burde gøres noget ved? Hvad tror vi, fremtiden vil bringe? Hvad kan vi gøre her for at få indflydelse på udviklingen? Og så videre – det er de emner deltagerne bringer på bane, vi kommer til at tale om. Vi vil denne aften finde dilemmaer, som Lene Gade med en gruppe interesserede kan udforme til ”debat-teaterspots”

Onsdag den 29. august kl. 19.00 er alle, der interesserer sig for fremtiden for de små landsbyer i ”Udkantsdanmark” meget velkomne til at komme og deltage i – eller blot lytte til – samtalerne om det, der optager alle os,som bor her i området: Hvad er det for et sted, vi bor og lever livet? Hvad er vi glade for og tilfredse med? Hvor ser vi problemer, der burde gøres noget ved? Hvad tror vi, fremtiden vil bringe? Hvad kan vi gøre her for at få indflydelse på udviklingen? Og så videre – det er de emner deltagerne bringer på bane, vi kommer til at tale om. Vi vil denne aften finde dilemmaer, som Lene Gade med en gruppe interesserede kan udforme til ”debat-teaterspots”.

Derved bliver vi godt forberedt på den debat, der skal finde sted den 27.09. i ”Fursund Debathus”,hvor højskoleforstander Tyge Mortensen leder debatten med kendte paneldeltagere: Jørgen Møller, Jens Juul Nielsen, Bent Jensen, Flemming Eskildsen og Søren Vester. I aftenens løb vil de forberedte ”debat-teaterspots” udfordre diskussionen, ligesom indlæg fra tilhørerne vil blive behandlet af de inviterede debattører.

Derfor er det vigtigt, at så mange som muligt finder vej til Fursundhallen på onsdag!

28.08.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Senest ændretTirsdag, 28 august 2012 18:09
Til toppen