Menu

Udsendelse om Fur på DR2 - HUSK DET !!

  • Skrevet af 

Lørdag den 1. september kl. 20.00  blænder DR2 op for 3. afsnit temaserien om danske øer med TV-kokken Anne Hjernøe og dokumentaristen Anders Agger. Denne gang er det Fur, som der sættes fokus på.  Holdet bag udsendelsenbesøgte i maj Fur og var blandt andet med til muslingedagen

Lørdag den 1. september kl. 20.00  blænder DR2 op for 3. afsnit temaserien om danske øer med TV-kokken Anne Hjernøe og dokumentaristen Anders Agger. Denne gang er det Fur, som der sættes fokus på.  Holdet bag udsendelsenbesøgte i maj Fur og var blandt andet med til muslingedagen.

Her er teksten om programmet:

”Der er muslingefest på Fur, da TV-kokken Anne Hjernøe og  TV-dokumentaristen Anders Agger stiger i land på den lille ø i Limfjorden, iført  Long John og scooter med mælkekasse.

Anders får serveret forblæste livshistorier, besøger et museum kun for mænd og sejler på hummerfiskeri, mens morgenen har guld i mund. Han får også indblik i den ånd af frivillighed og hjælpsomhed, som øen overlever på.

Anne kigger på forunderlige fossiler og får malet negle af  én af de ”indvandrere”, som har ladet sig lokke af Furs kampagne  efter nyt blod. Hun opsøger de bedste råvarer fra Fur – altså FUMA  – og tilbereder det på grill og gasblus.

Tilrettelæggelse: Helle Lyster”

Se mere på: http://www.dr.dk/DR2/Danske_oer/danske-oer

21.08.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Senest ændretFredag, 31 august 2012 20:22

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen