Menu

Nyhedsbrev fra Sogneforeningen - juli 2012

  • Skrevet af 

Vi er kommet godt i gang i ”den nye bestyrelse”, vi har haft rigtig mange punkter på vores dagsordner. Vi har været med i mange projekter

Vi er kommet godt i gang i ”den nye bestyrelse”, vi har haft rigtig mange punkter på vores dagsordner. Vi har været med i mange projekter.

Vi har bl.a. været med til åben ø arrangement i Århus, hvor der kom mange gæster til ”Fur standen”.

Ligeledes har vi været med til at arrangere åben ø på Fur. Der kom ca. 1500 gæster.

Vi arbejder med mobildækningen på Fur. Vi prøver at gøre noget ved det, og har i første omgang sendt det videre til innovation Fur, og til Region Midtjylland.

Vi var medarrangører ved grundlovsfesten på museet. Et rigtig flot arrangement, hvor der mødte 180 mennesker op, for at høre Anette Lind tale, og for at høre ”Boblerne” synge Fur sange.

Arenaen har vi brugt mange timer på. Vi har brugt to eftermiddage på at sælge medlemskort – MEN vi må indrømme det går lidt trægt. Der er desværre for mange af dem der bruger banen der ikke har betalt! Vi arbejder også hårdt på, at komme til bunds i ukrudtet. Vi satser på, at få det hele renset, så det er nemt at holde – og ser godt ud

Vi arbejder på at få lavet endnu et førstehjælps kursus, og vi har planer om, at lave en fællesspisning engang i vinterhalvåret.

I ø-udvalget har vi arbejdet med kystsikring ved Hindkjær og ved Råkilde.

Vi er også i gang med et cykelprojekt hele vejen rundt på Fur. Herunder hører også, at cykelstien på Sundevej er blevet asfalteret.

Den 5. september får vi besøg af folketingets ø-udvalg, som vi skal vise rundt, og have møder med

Er der nogen der sidder inde med noget som I synes Sogneforeningen skal tage fat på, så hører vi gerne fra Jer.

Mvh. Fur Sogneforening v/Dorte Christensen, formand.

31.07.2012

Senest ændretOnsdag, 01 august 2012 08:30
Til toppen