Menu

To gode dage og en fiasko - der blev noget af det bedste vi har oplevet

  • Skrevet af 

Tre dage med udflugter til Fur Færge kro med guidet tur rundt på øen, det var hvad der ventede pensionisterne fra Transport Logistik og Byg på Sommervej i Århus. De første 2 dage gik fint efter planen, men den 3 dag gik ikke som forventet, da vi kom til Branden var færgen gået i stykker og kunne ikke sejle, det vil så sige at vi ikke kunne komme til Fur og over på kroen hvor de stod med varm mad til 150 glade pensionister.

Vi kunne heller ikke få at vide af færgepersonalet, hvornår der kunne sejles igen.

Meget dårlig information fra færgen i det hele taget

Tre dage med udflugter til Fur Færge kro med guidet tur rundt på øen, det var hvad der ventede pensionisterne fra Transport Logistik og Byg på Sommervej i Århus. De første 2 dage gik fint efter planen, men den 3 dag gik ikke som forventet, da vi kom til Branden var færgen gået i stykker og kunne ikke sejle, det vil så sige at vi ikke kunne komme til Fur og over på kroen, hvor de stod med varm mad til 150 glade pensionister.

Vi kunne heller ikke få at vide af færgepersonalet, hvornår der kunne sejles igen.

Meget dårlig information fra færgen i det hele taget.

Hvad gør man i sådan en situation, kører man hjem igen med skuffede pensionister, nej man ringer til kromanden Michael Sørensen og spørger hvad nu, lille du, for der er og var ikke andre kroer der kunne tage os. Michael siger til mig jeg ringer lige tilbage til dig. Vi afventede så et opkald og jo sørme jo telefonen ringede efter 8 minutter og det var Michael, jeg har fundet en løsning på problemet, I vender busserne og kører til Selde og finder Fursund hallen, der går i ind og hjælper Asbjørn med personale med at dække borde og sætte stole op, så kommer vi med maden i fuldt lovlige transportkasser og gryder, så sejler vi det over til Branden og kører maden op i hallen, hvor vi så kommer og serverer det.

Et stort kadoo til hele personalet på såvel færgekroen, som i Fursund hallen.

Alt dette blev klaret på en lille time, så alle fik mad, kaffe og lagkage.

Kromanden og undertegnede fik så ved fælles hjælp arrangeret lidt improviseret underholdning og der blev fortalt historie om Fur, så folk lå flade af grin.
Meget stor ros til alt personale igen, vi kommer gerne tilbage og anbefaler stedet til mange andre også til busselskaber.

På vegne af 3F TLB pensionister Århus

Kurt Bach Nielsen Formand og tur arrangør

17.07.2012

Til toppen