Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med ID: 233
Menu

Sommeren 2012 på FUR Bryghus

  • Skrevet af 
Sommeren 2012 på FUR Bryghus

Åbent Bryghus

Først vil vi godt endnu engang gøre opmærksom på et arrangement vi har her på Bryghuset, lørdag den 30. juni 2012 slår alle landets bryggerier dørene op til et kig ind i øllets magiske verden. Under overskriften ”Bryggeriernes dag” får gæsterne mulighed for at følge processen fra byg til bryg ved arrangementet. der dækker hele landet fra Skagen i Nord til Svaneke i Syd.

Det gør vi også her på Fur. Fra kl. 1300 - 1600 kan du se bryggeriet, og møde damerne fra herregården Gl. Estrup der viser hvordan ølbrygning foregik i gamle dage.

Sommerprogram

Så er vi klar til vores sommersæson. Se opslaget, og planlæg et besøg på FUR Bryghus, hvor der sommeren igennem er et væld af aktiviteter. Som altid vil vi anbefale bordbestilling. Så ring eller mail til os, så er du sikker på der er plads.

Oktoberfest

Vi ergodt nok lidt i god tid, men for første gang i Bryggeriets 8 årige historie holder vi en oktoberfest, hvor vi pynter op i teltet på pladsen foran bryggeriet, og skaber rammerne om en forhåbentlig sjov og glad dag.

Til at skabe den rette stemning har vi allieret os med Sæby Tyrolerne som dagen igennem vil spille glade toner, som helt sikkert får folk op at stå på bænkene. Reserver allerede nu datoen – d. 22. september, og bestil bord.

I skrivende stund er vi ved at etablere et lille område på plænen ved bryghuset med nogle legeredskaber. Det er et ønske som vi har haft gennem flere år, om at skabe nogle lidt mere børnevenlige rammer omkring bryghuset. Det er sket nu, og vi glæder os til at de første børn tager redskaberne i brug.

 

Vi ses på FUR Bryghus

sommeren 2012

Senest ændretSøndag, 13 april 2014 19:04
Til toppen