Menu

Husstandsomdeling af programmet til Åben Ø

  • Skrevet af 

Alle husstande på Fur vil få omdelt programmet til Åben Ø lørdag den 9. juni

Programmet til Åben Ø er nu nået til trykkeriet, og det færdigtrykte program kommer til Fur i løbet af den kommende uge. Det vil blive husstandsomdelt af Holger Lundgaard. Det sker en til to dage før selve arrangementet.

Branding Fur har vurderet, at alle på Fur bør have programmet. Selv om Åben Ø på Fur bliver markedsført via nettet, uge- og dagblade samt radio og TV har vi valgt, at selve programmet skal omdeles til furboerne og sommerhusene på øen.

Det er et utroligt flot program, når omkring 50 steder på Fur slår dørene op. I forhold til andre øer og mange landdistrikter har Fur usædvanligt meget at byde på. Vil man besøge Udkantsdanmark, skal man ikke tage til Fur. Nej, Fur er mulighedernes ø.

Det kan vi godt vise frem med stolthed. Derfor programmet til alle.

Det allermest imponerende er, er, at de ca. 50 steder jo blot viser det, som de plejer at lave. Programmet understreger, at Fur er en ø for aktive mennesker. Det må gerne trække endnu flere aktive mennesker til, så har vi nået et af målene med Branding Fur.

På den måde bliver det også furboerne selv, der skal brande eller markedsføre øen. Det giver os en vis sikkerhed for, at de mennesker, der gerne skulle flytte til Fur, er personer, der værdsætter livet på øen. Det er derfor vigtigt, at vi slår dørene op, tager godt imod og viser mulighederne på den ø som mange kalder Danmarks skønneste.

Branding Fur vil gerne sige tak til alle, der har gjort arrangementet mulig. Vi er overalt blevet mødt med velvilje, iderigdom og entusiasme. Tak for opbakningen.

 

Branding Furs projektledelse
Morten Østergaard og John Brinch Bertelsen
30/05 2012

Til toppen