Menu

Vi nåede desværre ikke Fiber-målet …

  • Skrevet af 

Fibernet kampagnen er nu slut, og vi nåede desværre ikke de 40 procent tilslutning på Fur, som var målet. Vi kommer derfor ikke ud til alle

Fibernet kampagnen er nu slut, og vi nåede desværre ikke de 40 procent tilslutning på Fur, som var målet. Vi kommer derfor ikke ud til alle.

Den gode nyhed er, at der er 35 bestillinger i landområdet, hvilket svaret til 36% tilslutning, så der er god opbakning på landet. Vi skal nu i gang med at beregne, om der er nogle af bestillingerne, vi alligevel kan levere til.

Vi har kigget på vejene i landområdet, og følgende veje har den største chance for at få fibernet: Stisagervej, Boagervej, Søndergårdevej, Koldkildevej, Anshedevej, Hindkjærvej, Husvej og Dalagervej.

Det er derfor vigtigt, at flest mulige på vejene bestiller fiber, da det øger chancen for at vi måske alligevel kan nedgrave fibernet. Vi holder ekstra åbent for bestillinger indtil den 13. maj 2012, så bestil nu. Har du allerede bestilt, så tag en snak med naboerne og få også dem til at bestille.

Hvad koster det?
Der er flere pakker at vælge mellem alt efter, om man ønsker internet og/eller TV. Du kan f.eks. prøve en fiber med en lynhurtig internetforbindelse (40/40 Mbit/s) til en kampagnepris til 169,- pr md. i 6 måneder. Derefter koster 30/30 Mbit/s 269,- og 40/40 Mbit/s 299,-. pr. md.

Du får indgravningen til nærmeste husfacade til 0,- og selve tilslutningen koster kun 750,-. De første 6 måneder koster dermed sammenlagt kun 1.764,-. Bindingsperioden er på 6 måneder, og derefter er der kun 30 dages opsigelse.

Så nemt gør du en forskel
Er du interesseret i at få fibernet – Og vil du gerne være med til at sikre, at der kommer fibernet til din vej, så ring til mig på tlf: 20 27 43 26 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Jeg besvarer gerne spørgsmål og tager imod bestillinger.

Med venlig hilsen

Jens Vedel Andersen
Markedskonsulent, EnergiMidt

PS. Tirsdag d. 24. april holder jeg kl. 15-18 med Waoo! Camperen overfor den gamle brugs i Debel, så kom og besøg mig.

20.04.2012

Til toppen