Menu

Fiberkampagne udløber på søndag – der mangler 71 bestillinger

  • Skrevet af 

Skal der lægges fiber ud til helårsbeboelser på Fur? Skal Fur fremtidssikres med lynhurtig internetforbindelse ?

Skal der lægges fiber ud til helårsbeboelser på Fur? Skal Fur fremtidssikres med lynhurtig internetforbindelse ?

Det kan furboerne være med til at bestemme. Melder 40 procent sig til EnergiMidts tilbud, blive der gravet fiber ned til helårsbeboelserne. I skrivende stund er der 111, der har bestilt – der mangler 71 bestillinger for at nå de magiske 40 procent, som der kræves før det kan betale sig at grave ned.

Fremtidssikring
- Vi ved, at fiber kan være med til at fremtidssikre lokalområder; både for beboerne, men det gør også området endnu mere attraktivt for eventuelle tilflyttere – og ikke mindst har det en betydning for huspriserne. Så udover den stabile og lynhurtige internetforbindelse, er der altså nogle ret gode grunde til at hoppe med på vognen nu, fortæller Jens Vedel Andersen fra EnergiMidt.

Samtidig understreger han, at Fur lige nu har en enestående mulighed for at få fiber gravet ned: Lykkedes det ikke at nå tilstrækkelig tilslutning, kan det nemlig vare mange år, før Fur får muligheden igen.

Bestillingsfristen for fiber søndag den 15. april.

Kontakt
Vil du vide mere om tilbuddet, er du velkommen til at ringe på telefon 87 22 30 86.

Du kan også bestille online på www,energimidt.dk eller bruge den rundsendte bestillingsbrochure (hvis den er blevet væk, kan du hente flere på Innovation Furs kontor på Fur Skole).

12.04.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen