Menu

Skal hele Fur have fibernet ?

  • Skrevet af 

Den 15. april bliver det afgjort, om hele Fur skal have fibernet. Kravet er, at 40 % af helårsbeboelserne ønsker at være med, lyder det fra EnergiMidt. I øjeblikket har 20 % bestilt. Der mangler således 20 % eller i tal: 92 bestillinger

Den 15. april bliver det afgjort, om hele Fur skal have fibernet. Kravet er, at 40 % af helårsbeboelserne ønsker at være med, lyder det fra EnergiMidt. I øjeblikket har 20 % bestilt. Der mangler således 20 % eller i tal: 92 bestillinger. 

At hele Fur får fibernet er en af hjørnestenene i Innovation Fur projektet, så set ud fra den synsvinkel, er det en vigtig afgørelse.

 

Men hvad koster det at tilmelde sig fibernet?

 

EnergiMidt oplyser, at selve tilslutningen er gratis, men at man minimum skal bestille en 30/30 bits internetforbindelse til kr. 169 pr. måned i 6 måneder. Herefter kan man opsige sit abonnement, eller forlænge det til 299 kr. pr måned. Sagt med andre ord, så binder man sig til at betale et beløb på kr. 1014 kr. ved bestilling af fiberbånd.   Her ud over er der tv-pakker og telefonforbindelse, der kan bestilles særskilt.

Der bliver afholdt ekstraordinært åbent hus på kontoret mandag den 19.3 fra. kl. 14.30 – 18.30, hvor man kan komme og få svar på alle sine spørgsmål, hvor nogle fibereksperter vil være til stede.

FurNyt vil løbende følge antallet af tilmeldinger.

13.03.2012
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen