Menu

Fiber på Fur er fremtidssikring

  • Skrevet af 

Lige nu kører der en fiberkampagne på Fur – hvis der er mindst 40 procent opbakning går EnergiMidt i gang med at grave fiber ned til alle helårsbeboelser

Lige nu kører der en fiberkampagne på Fur – hvis der er mindst 40 procent opbakning går EnergiMidt i gang med at grave fiber ned til alle helårsbeboelser. Og fiber handler ikke kun om lynhurtigt internet, tv med masser af kanaler og billig telefoni. Det handler også om at fremtidssikre lokalsamfundet.

Hvis et landområde skal følge med fremtidens digitale samfund, der blandt andet indebærer digital ældrepleje og telemedicin, skal ja-til-fiber-sigerne være synlige ambassadører for, at tilslutningsprocenten bliver høj. For i landområderne graver EnergiMidt kun, når 40 procent af indbyggerne i et landområde har bestilt fiber.

Lokalt engagement
Det kan få direkte negativ betydning for et landområdets vækst og udvikling, hvis borgerne i første omgang takker nej til fiber. Derfor anbefaler EnergiMidt at de borgere, der er positivt stemte for fiber i landområderne, aktivt gør en indsats og fortæller andre om konsekvenserne.

- Det kommer desværre som et chok for indbyggerne i de berørte områder, når vi kan oplyse dem om, at chancen for at få fiber er fortabt indtil videre. For indbyggerne tror simpelthen, at vi igen og igen lægger an til at rulle fiber forbi netop deres landområde. Derfor er vi nødt til at gøre det endnu mere klart over for indbyggerne, hvilke betingelser der skal være opfyldt, før fiberen kommer helt ind i stuen, fortæller Jens Vedel Andersen fra EnergiMidt.


Du kan sagtens nøjes med internet
Mange af EnergiMidts fiberprodukter hænger sammen med Waoo!’s tv-pakker. Men Jens Vedel Andersen vil gerne understrege, at kunderne sagtens kan nøjes med at vælge internetforbindelsen.

- Det kan virke paradoksalt, at EnergiMidt vælger at gøre ekstra opmærksom på, at borgerne slet og ret kan vælge kun at bruge penge på en ren fiberforbindelse, når vi samtidig bruger penge på at markedsføre vores Waoo!-produkter. Men som et kundeejet energiselskab vil vi gerne vise, at det ikke kun handler om kroner og ører. Det drejer sig i lige så høj grad om ansvaret for at landområderne også bliver en del af højhastighedssamfundet.

Hvis du har spørgsmål til fiberkampagnen er du meget velkommen til at ringe på 87 22 30 86.

Til toppen