Menu

Fur Ungdomsklub godt i gang

  • Skrevet af 

Fur Ungdomsklub er nu kommet godt i gang og et af medlemmerne, Morten Clausholm Knudsen har sendt FurNyt denne beretning samt billeder

Fur Ungdomsklub er nu kommet godt i gang og et af medlemmerne, Morten Clausholm Knudsen har sendt FurNyt denne beretning samt billeder:

”Fur Ungdomsklub er et nystartet projekt, der sætter fokus på, at det skal være sjovt at være ung på Fur. Klubben har åbent er åben hver mandag fra klokken 19.00 til 21.00, og går du i 6. klasse - og frem til du er 18 år, skal du være mere end velkommen. Indtil nu har klubben været "i gang" i 3. uger, og der kommer flere unge for hver gang.

Vi unge har indtil nu, været ved at lave en ønske liste, så vores klub kan blive et rigtigt sjov og hyggeligt sted. Der vil, efter vi er kommet godt i gang, være forskellige workshops/aktiviteter, som vi frivilligt kan deltage i.

De første tre mandage har vi spillet musik (med Jakob Frøkjær-Jensen), spillet computer, spillet bordtennis og rigtigt hygget os. Vi tror - og håber at vi kan få puttet rigtig mange sjove ting ind i vores klub lokale. Vi vil også gerne have lokket vore venner fra Salling til fur, så de kan have det sjovt i klubben, sammen med os.

Formand for klubbestyrelsen Birthe Mortensen udtaler:

Jeg synes det er super godt og dejligt, at der kan ske noget for de unge mennesker, og at de alle har noget at være fælles om. Hvis nogle folk har lyst til at komme og hjælpe med at renoverer klublokalet, kan de henvende sig til Birthe Mortensen, og hører nærmere, så vi kan få det organiseret. Jeg glæder mig til at det hele bliver klart.

Hvis du ønske at blive holdt opdateret om Fur ungdoms klub kan du "like" os på Facebook

http://www.facebook.com/#!/pages/Fur-Ungdomsklub/222061614529827

Forfatter/Foto: Morten Clausholm Knudsen - Ung på Fur!” - 06.12.2011

Senest ændretOnsdag, 01 oktober 2014 07:49
Til toppen