Menu

Følg Innovation Fur på Facebook

  • Skrevet af 

Nu kan du følge Innovation Fur på Facebook – og dermed følge med i de seneste nyheder, idéer og tiltag på en let og overskuelig måde

Nu kan du følge Innovation Fur på Facebook – og dermed følge med i de seneste nyheder, idéer og tiltag på en let og overskuelig måde.

- De digitale sociale medier er en let måde at udbrede informationer på. Derfor er det også naturligt, at et projekt om Innovation Fur, hvor der løbende sker mange ting, er på Facebook. Så kan interesserede følge projektet på tætteste hold – og en styrke er naturligvis også, at man som bruger kan gå i dialog og kommentere nyhederne, fortæller kommunikationsmedarbejder i EnergiMidt, Christoffer Boserup Skov. 

Formålet med at følge Innovation Fur på Facebook er altså, at man løbende kan holde sig opdateret om projektet – og altså også komme med input og kommentarer. Og Christoffer Boserup Skov fortæller endvidere, at man er mere end velkommen til at ”sprede rygtet om Facebook-profilen”, så flere og flere kan blive opmærksomme på, at der nu og i de kommende år kommer til at ske en masse interessante ting på Fur og på den måde også bidrage til at markedsføre Fur.

Tryk på dette link og følg Innovation Fur på Facebook;

http://www.facebook.com/pages/Innovation-Fur/187364561326087#!/pages/Innovation-Fur/187364561326087

Senest ændretOnsdag, 12 oktober 2011 20:41
Til toppen