Menu

Bryllup på Havnen på Fur

  • Skrevet af 

Når en ”sailor” går i land, så ved man aldrig, hvad der kan ske. Når to sejlere går i land på Fur den 16. september 2011, ja så bliver der bryllup på havnen. To af deltagerne i Træskibssejladsen Limfjorden Rundt, har besluttet at sige ja til hinanden

Når en ”sailor” går i land, så ved man aldrig, hvad der kan ske. Når to sejlere går i land på Fur den 16. september 2011, ja så bliver der bryllup på havnen. To af deltagerne i Træskibssejladsen Limfjorden Rundt, har besluttet at sige ja til hinanden, når skibene når til Fur, fortæller Olly Ekstrand, formand for FFF til FurNyt. 

Lillian og Verner Lykkegaard, der er bosiddende i Trærup ved Herning, har bestilt Borgmesteren og bliver gift på kajen, hvor deres træskib Hjorten ligger. Parret holder derefter en reception i et telt ved tennisbanerne og som afslutning på dagen, danser de brudevalsen i det store ”Sejlertelt” på havnen, kan det være bedre og smukkere rammer for et bryllup. 

Hjorten er hjemhørende på Fur, en smuk lille Rundgattet jagt der deltager i kapsejladsen Limfjorden Rundt. Brudeparret tilbringer ofte tid på Fur Havn hvor de befinder sig godt. Lillian og Verner har i vinterens løb slebet og malet og Hjorten fremstå nu rigtig flot.  

12.09.2011
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til toppen