Menu

Ålegilde på Ældrecenteret

  • Skrevet af 

Torsdag aften den 1. september holdt Ældrecenterets  Støtteforening  den efterhånden traditionelle ålegilde for centerets beboere,  og det blev igen i år en stor succes, som støtteforeningens medlemmer fortjener stor tak for

Torsdag aften den 1. september holdt Ældrecenterets  Støtteforening  den efterhånden traditionelle ålegilde for centerets beboere,  og det blev igen i år en stor succes, som støtteforeningens medlemmer fortjener stor tak for.

Festen foregik i centerets pavillon, som støtteforeningen har æren for at vi fik.

De gæve gutter, Henning Funder, Per Rylev og Per Vallentin havde i deres ansigts sved stået udendørs og stegt alle de mange ål, mens deres bedre halvdele havde kogt kartofler og lavet persillesovs, og det var bare super.

Da vi havde spist alle de ål vi kunne, sang vi en masse sange fra seniorsangbogen, som Per Vallentin spillede til, så der blev en rigtig god stemning.

Lidt senere fik vi kaffe og jordbærfromage, og det var også godt.

Herefter sang vi endnu en del sange, som Per Vallentin og Henning Funder samt Per Rylev spillede til, og sang Til sidst. "Skuld gammel venskab rejn forgo".

Det var en dejlig aften, og Henning Funder lovede os, at ålegilde arrangementet er kommet for at blive, og vi glæder os til næste år.

07.09.2011
Erik Th. Nielsen

 

Til toppen