Menu

Genhør sommerradio fra Fur

  • Skrevet af 

Som de fleste bekendt blev der sendt direkte radio fra Fur havn fredag formiddag den 5. august.  Duddine, John Bertelsen, Troels Madsen og flere andre fik fornøjelsen af at blive interviewet af  Felix Smith og 'Snebolden', alias Peter Falktoft i programmet 'Saint Tropez' på P3.  De var i gang med at lave en ny Margueritrute og var i den anledning kommet til Fur

Som de fleste bekendt blev der sendt direkte radio fra Fur havn fredag formiddag den 5. august.  Duddine, John Bertelsen, Troels Madsen og flere andre fik fornøjelsen af at blive interviewet af  Felix Smith og 'Snebolden', alias Peter Falktoft i programmet 'Saint Tropez' på P3.  De var i gang med at lave en ny Margueritrute og var i den anledning kommet til Fur.

 Her kunne de ved selvsyn blandt andet se, at Duddines store projekt ”Strik en Brandbil” var i fuldgang. Furs gamle brandbil var nemlig trillet ned på havnen og iført sin strikkede ”køredragt.

For de som ikke hørte udsendelsen, der blev sendt direkte, er der mulighed for at genhøre den på: http://www.dr.dk/radio#/P3/saint-tropez

Herefter klikkes på programmet ”Saint Tropez” sendt den 5. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

17.08.2011
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen