Menu

Bliv klogere på fremtidens energiformer

  • Skrevet af 

Hvordan fungerer forskellige alternative energi- og varmeformer egentlig? Hvad er fup og fakta om grøn energi? Hvordan kan du både gøre noget godt for miljøet og din pengepung?

Hvordan fungerer forskellige alternative energi- og varmeformer egentlig? Hvad er fup og fakta om grøn energi? Hvordan kan du både gøre noget godt for miljøet og din pengepung?


Det er bare nogle af de spørgsmål, som en ny kursusrække forsøger at svare på. Som led i Innovation Fur-projektet bliver der nu udbudt en række spændende kurser gennem AOF Skive, hvor alle har mulighed – ganske gratis – for at blive klogere på fremtidens energi- og varmeformer.

De seks kurser kommer omkring emner som varmepumper, biokedler, fjernvarme, solceller, energirådgivning og solvarme. De enkelte kursusgange afholdes af eksperter fra EnergiMidt, og der vil både være en faglig introduktion og rig mulighed for spørgsmål fra deltagerne.

Energi på dagsordenen

Kursusrækken er som nævnt en del af Innovation Fur, som er et ambitiøst udviklingsprojekt, der løber i perioden 2011-2015. Målet er at demonstrere, hvordan moderne teknologi og energirigtige løsninger kan implementeres på Fur, så øen kan fremstå som et lysende eksempel for fremtidens energivenlige og bæredygtige samfund.

- Innovation Fur er et samarbejde mellem Fur, Skive Kommune og EnergiMidt. Målet med denne kursusrække er at give en bred introduktion til forskellige former for alternative energiformer. Tanken er, at jo mere man ved om teknologierne, jo bedre grundlag har man også for at implementere dem i sit eget hjem, fortæller projektleder for Innovation Fur, Gitte Wad Thybo.

Kurserne bliver afholdt på Fur Skole, hvor Innovation Fur også har et projektkontor. Hele kursusbeskrivelsen kan ses på www.aof-skive.dk. Første kursusgang er den 14. september, og du kan tilmelde dig gennem AOF i Skive på telefon 9752 5922.

 

Til toppen