Menu

Fremtidens Fur under lup

  • Skrevet af 

Furboere, ansatte fra Skive Kommune og EnergiMidt var på besøg på Fur tirsdag den 17. maj – både for at blive klogere og opleve Fur, men også for at debattere projektet Innovation Fur

Furboere, ansatte fra Skive Kommune og EnergiMidt var på besøg på Fur tirsdag den 17. maj – både for at blive klogere og opleve Fur, men også for at debattere projektet Innovation Fur.

Dagen startede med en rundvisning af John Bertelsen, der til selskabets store fornøjelse fortalte Fur-anekdoter og gav et godt indblik i øen. Derefter besøgte gruppen Damolin, hvor bl.a. direktør Søren Klitskov fortalte om fabrikkens produkter og historie. Naturligvis gik vejen også forbi Bette Jensens Hyw, hvor den storslåede udsigt blev nydt i fulde drag.

Rundturen sluttede på Fur Bryghus, hvor henholdsvis Skive Kommune og EnergiMidt fremlagde status i Innovation Fur-projektet. Ideerne inden for de forskellige del-projekter var mange – og bl.a. blev fremtidens energisystem, energirådgivning, muligheden for fjernundervisning, telemedicin og mange andre ting diskuteret. Alt sammen med fokus på ikke bare at fremtidssikre Fur, men også gøre Fur til et endnu mere attraktivt sted at bo.

Med venlig hilsen - 20.05.2011

Christoffer Boserup Skov
Informationsmedarbejder
EnergiMidt

Til toppen