Menu

Branding Fur

  • Skrevet af 

Høring af udkast til det første Fur Brand indtil den 20. april

Høring af udkast til det første Fur Brand indtil den 20. april

Siden Nytår har en arbejdsgruppe arbejdet med at udvikle det første Fur Brand.

Meningen med den proces er, at indkredse det karakteristiske for Fur og øens nuværende befolkning samt vores forventninger til fremtiden, og at give resultatet en form, der:

Markerer Furs særpræg

Er troværdig

Er inspirerende  

Er kortfattet

 

Brandet vil indgå i den mere konkrete markedsføringsstrategi, der blandt andet vil beskrive en række delprojekter, som først skal understøtte bestræbelserne for at tiltrække flere fastboende.

Markedsføringsstrategien forventes at være klar primo juni.

Da udkastet til Fur Brand i hovedlinjerne har mange fælles træk med det tilsvarende for Skive kommune, har kommunen foreslået en fælles lancering.

Det er vores ambition, at Brand og Markedsføringsstrategi også kan være nyttige efter afslutningen af Branding Fur midt i 2012.

 

Arbejdsgruppen har bestået af:

Holger Lundgård, Birgit Ladefoged, Betina Bugge, Knud Erik Lykke, Per Kristensen, Elke Mølgård, Henrik Willadsen, Brian Sørensen, Ole Poul Hansen og Hans Jeppesen.

Efter Ole Poul Hansens fratræden som projektleder, er arbejdet videreført af arbejdsgruppen.

Foruden egne møder har gruppen haft drøftelser med fokusgrupper for henholdsvis Furs erhverv, tilflyttere og unge.

 

På denne baggrund opfordrer vi enhver, der interesserer sig for Furs fremtid, til at give deres mening til kende inden den 20. april – gerne pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Udkastet kan naturligvis også ses på www.furnyt.dk, og den 5., 6., 7. og 8. april kl. 16.30-18  vil repræsentanter for arbejdsgruppen præsentere udkastet til Brand for Fur i Brugsens indgangsparti.

Med venlig hilsen

Hans Jeppesen

 


Udkastet findes som en PDF-file, der kan hentes ved at klikke her

 

{jcomments on}

Senest ændretMandag, 04 april 2011 14:42
Til toppen