Menu

Flemming Eskildsen underholdt på Ældrecenteret

  • Skrevet af 

Mandag eftermiddag den 7. marts havde vi en vidunderlig eftermiddag i centerklubben, idet kommunens borgmester Flemming Eskildsen rigtig forstod at sætte humør i os gamle sjæle

Mandag eftermiddag den 7. marts havde vi en vidunderlig eftermiddag i centerklubben, idet kommunens borgmester Flemming Eskildsen rigtig forstod at sætte humør i os gamle sjæle.

Vi indledte med at synge: "Når vinteren rinder i grøft og i grav", inden han tog fat på at fortælle og oplæse små humoristiske anekdoter.

Han fortalte, at han kom til Fur som lærer og senere skoleinspektør for 30 år siden, og nu havde han i en årrække været Kommunens borgmester, og flyttede til Glyngøre i nyt hus for 1 år siden.

Han kom med nogle sjove erindringer om gamle Furboere, som han havde kendt, og mindedes nogle som han kaldte: "De Furiøse", og hvad de havde bedrevet.

Han oplæste en sjov historie om et ægtepar, der ufrivilligt kom til søs, så vi hylede af grin.

Den var skrevet af A .Chr. Vestergård og blev første gang oplæst af fhv. lærer Johannes Poulsen i 1938, og den er flere gange siden blevet brugt, når man skulle have det morsomt i offentlige forsamlinger.

Han oplæste også et par sjove historier, som skuespilleren Flemming Jensen havde forfattet.

Der blev så også tid til at synge nogle sange fra Seniorsangbogen til hans guitarspil, og vi sluttede den dejlige eftermiddag med at synge: "Skuld gammel venskav rejn forgo".

09.03.2011
Erik Th. Nielsen.

Til toppen