Menu

Stor interesse for Fur på Messe i Holland

  • Skrevet af 

Ifølge TV Midt-Vest, var der storinteresse på emigrationsmessen ”Skandinaviske Dage i Holland”for at høre om mulighederne for at flytte til Fur

Ifølge TV Midt-Vest, var der storinteresse på emigrationsmessen ”Skandinaviske Dage i Holland”for at høre om mulighederne for at flytte til Fur.

Mere end 30 hollændere var efter messens afslutning skrevet op til at høre mere om Fur.

Skive Kommune har som de første i landet skrevet kontrakt med den norske konsulentvirksomhed Placement, der med stor succes har specialiseret sig i at skaffe tilflyttere fra Holland, Tyskland og Belgien til yderområder i Norge og Sverige. Tilflytningsprojektet er et samarbejde mellem Skive Kommune og tre af kommunens lokalsamfund. Med projektet går Skive Kommune nye veje i kampen mod faldende befolkningstal.

 De Skandinaviske Dage er en årligt tilbagevendende begivenhed med ca. 2000 nysgerrige besøgende på bare én dag udelukkende med fokus på bosætning i Skandinavien – i år med Skive Kommune som første og eneste danske deltager. Her kunne  hollænderne møde op og høre, hvad de tre lokalsamfund og Skive-egnen generelt har at byde på.

23.01.2011
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretSøndag, 23 januar 2011 20:33
Til toppen