Menu

Hjertestarter på Skamol

  • Skrevet af 

Skamol har nu fået sin egen hjertestarter. For et halvt år siden faldt som bekendt en medarbejder om med hjertestop. De andre medarbejdere ydede førstehjælp mens hjertestarteren ved Brugsen blev skaffet til veje. Det reddede hans liv, og Kaj er nu igen så småt begyndt at arbejde på fabrikken

Skamol har nu fået sin egen hjertestarter. For et halvt år siden faldt som bekendt en medarbejder om med hjertestop. De andre medarbejdere ydede førstehjælp mens  hjertestarteren ved Brugsen blev skaffet til veje. Det reddede hans liv, og Kaj er nu igen så småt begyndt at arbejde på fabrikken.

Men den hændelse i mente, har Skamol nu fået sin egen hjertestarter, som er sat op lige inden for døren til kantinen. Da døren aldrig er låst, kan andre også bruge hjertestarteren, hvis behovet skulle opstå.
Men et er at have en hjertestarter, noget andet er at bruge den og i det hele taget være i stand til at give yde førstehjælp.  Derfor er medarbejderne på Skamol i denne tid på førstehjælpskursus, hvor de lære at give hjertemassage og bruge hjertestarteren.

Torsdag den 4. November starter et nyt hold op. Det er ikke fuldt tegnet, så folk udefra må gerne melde sig på, for tæller Ole Romby fra Skamol.
Furnyt besøgte Skamol en torsdag aften, hvor et hold netop havde den sidste af i alt tre lektioner. Her var man i fuld gang med at lære at yde første hjælp til både børn og voksne.
Torsdag den 4. November starter et nyt hold op. Det er ikke fuldt tegnet, så folk udefra må gerne melde sig på.

Tidspunkterne for det nye hold er:

Torsdag den 4. November kl. 18.15 - 21.45
Tirsdag den 16. November kl. 18.15 - 21.45
Torsdag den 18. November kl .18.15 - 21.45

02.11.2010
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Senest ændretLørdag, 22 marts 2014 15:06
Til toppen