Menu

Fur menighedsråd holdt møde på Regitzesminde

  • Skrevet af 

Torsdag aften den 6. oktober holdt menighedsrådet et menighedsmøde på Regitzesminde, hvor vi fik en god og grundig orientering om deres betydning for Furs menighedsliv

Torsdag aften den 6. oktober holdt menighedsrådet et menighedsmøde på Regitzesminde, hvor vi fik en god og grundig orientering om deres betydning for Furs menighedsliv.

Først bød formanden Anne-Marie Hansen velkommen til den store forsamling, der var mødt op.

Herefter blev Lone Johannesen valgt som ordstyrer, der herefter igen gav ordet til Anne-Marie Hansen, som nu aflagde en gennemgribende beretning om menighedsrådet og deres arbejde, Herefter fortalte Hans Mikkelsen, der er kirkens værge lidt om den dårlige økonomi, der får mange ønskede projekter til at strande.

Efter ham havde Niels Sohn ordet og fortalte lidt om den dårlige præstegård, og om at han ønskede en ny opført og mente, at vedligeholdelsesomkostningerne på den gamle let kunne forrente byggeriet af en ny.

Kontaktpersonen til menighedsrådet, Jørgen Andersen fortalte om, at det var blevet hans opgave at stå for kirkesangerne og organisterne.

Lone Johannesen fortalte, at hun stod for aktivitetsudvalget, med at styre og tilrettelæge de mange forskellige arrangementer, der løber af stabelen i årets løb.

Bent Mølgård, der er medarbejderrepræsentant fortalte om sit arbejde på kirkegården, hvor han har gjort et stort stykke arbejde.

Til sidst fortalte sognepræsten Claus Olsen om sit arbejde og om, hvor stort et arbejde det er at føre den nye elektroniske kirkebog.

Han er nu blevet bistandspræst i Glyngøre, hvor han skal prædike 1 søndag i måneden, ligesom ders præst Susan Åen, der også var til stede ved mødet i aften, skal have 1 søndag hos os.

Herefter var ordet frit til forslag og kommentarer, og det var der en del, der benyttede sig af.

Nu var der så ved den tid, vi skulle have vores kaffe med boller og flødeskumslagkage til, og da vi havde fået det fortæret, fortalte bedemand Hans Ole Vester om sit job som bedemand, og om alt det dette job indebærer. Til sidst fortalte han meget humoristisk om, at han før han tog jobbet som bedemand havde været ansat som tjener på Sallingsund Færgekro, og derfor havde været med værten Jens Peter Skov i København for at servere for de kongelige både til Kronprins Frederiks bryllup og Dronning Margrethes 70 års fødselsdag, og det havde han haft meget morskab ud af.

Aftenen sluttede med at Claus Olsen holdt en kort andagt for os.  Det var en god aften.

15.10.2010
Erik Th. Nielsen

Til toppen