Menu

Damolin løbet 2010

  • Skrevet af 

Søndag den 3. oktober 2010 kl. 10.00 går startskuddet til Damolin løbet for andet år fra Skarrehagevej 24, Nykøbing Mors.

Damolin, i samarbejde med Pinen og Plagen løbeklub, glæder sig efter sidste års store succes, til at give både lokale samt folk fra fjern og nær, muligheden for igen at komme til motionsløbet hvor man kan nyde de fantastiske naturskønne omgivelser på Nordmors

Søndag den 3. oktober 2010 kl. 10.00 går startskuddet til Damolin løbet for andet år fra Skarrehagevej 24, Nykøbing Mors.

Damolin, i samarbejde med Pinen og Plagen løbeklub, glæder sig efter sidste års store succes, til at give både lokale samt folk fra fjern og nær, muligheden for igen at komme til motionsløbet hvor man kan nyde de fantastiske naturskønne omgivelser på Nordmors.

Alle kan deltage, med 3 forskellige distancer nemlig 5 km. - 10 km. Samt 21 km. Der er 2 forskellige aldersinddelinger. Er det en rigtig hyggelig familieoplevelse som en gå/motionstur man har lyst til, gives der også muligheder for dette og så kunne man jo også lige benytte dagen til en tur til Molermuseet og Skarregård så man samtidig får en historisk og geologisk oplevelse med.

At kunne deltage i dette dejlige løb for kun 50 kr. for juniorer og 75/100 kr. for seniorer og samtidig få udleveret en svedtransporterende løbstrøje, er en meget billig fornøjelse for en dag, hvor man møder nye samt kendte folk, får rørt sig på en dejlig måde og så i områder, hvor naturen er så skøn.

Efter løbet vil alle deltagere få udleveret løbsdiplom.
Der er 1.  2. og 3, præmie i hver gruppe/distance og derudover vil der være lodtrækning blandt alle løbsnumre, hvor der er mange flotte præmier.

Tilmelding kan ske på www.damolinloebet.dk
Yderligere oplysninger kan indhentes hos Bodil Allington på tlf. 96 69 42 20 eller: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Eller hos Poul E. Jørgensen på tlf. 28 73 32 86 eller: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


Damolin vil også gerne gøre folk bekendte med hvilken sammenhæng der er mellem et firma der producerer kattegrus samt absorberende materiale og den dejlige natur og molergravene på Mors.
En god og positiv kontakt med lokalbefolkningen samt andre interesserede, styrkende fællesskaber og sunde interesser. Disse intentioner var baggrunden for Damolin`s initiativ til at starte Damolin løbet.

Damolin håber at kunne give endnu flere friske deltagere end sidste år denne skønne dag i pragtfulde omgivelser, så vi vil sige vel mødt til jer alle søndag den 3. oktober kl. 10.00

 

25.09.2010
www.furnyt.dk

Senest ændretLørdag, 25 september 2010 07:49
Til toppen