Menu

Mød Inger Støjberg på Fur Bryghus

  • Skrevet af 

Torsdag kl. 19.30 er der mulighed for at møde beskæftigelsesminister Inger Støjberg på Fur Bryghus. Her vil hun fortæller om sit arbejde som minister og sidste nyt fra Christiansborg. Mødet er åbent for alle

Torsdag kl. 19.30 er der mulighed for at møde beskæftigelsesminister Inger Støjberg på Fur Bryghus. Her vil hun fortæller om sit arbejde som minister og sidste nyt fra Christiansborg. Mødet er åbent for alle.

Mødet på Fur Bryghus er sidste programpunkt på to dagens cykelbesøg i Nordsalling og på Fur. Under mottoet ”Nu med medvind” har  Inger Støjberg igen i år sat sig i sadlen og cyklet landvejene i Salling området tynde. 

– De tidligere års Tour de Salling har været en fantastisk succes, hvor rigtig mange mennesker har cyklet med. Jeg har i løbet af sommeren glædet mig til at komme tilbage på cyklen, og jeg ser frem til at få snakket med en masse mennesker undervejs. Det eneste jeg håber på i år, er lidt mere medvind. Men medvind eller ej, så er alle er velkomne til at cykle med på turen og deltage i besøgene, siger Inger Støjberg der understreger at alle er velkomne til at cykle med rundt. Det er bestemt ikke kun for venstrefolk.

Det er femte gang Inger Støjberg tager turen rundt i Salling på cykel.

– Jeg sætter stor pris på de mange indtryk, gode råd og ideer, som jeg får med fra virksomheder og lokale ildsjæle undervejs på turen.  Det er altid rart og lærerigt at få at lejlighed til at tale med folk under lidt mere uformelle rammer, siger Inger Støjberg. 

Pogrammet på Fur torsdag den 12. august se således ud:

Kl.14.00 Fur Strand Hotel, Sundevej 49, Fur
Kl.14.45 LB truck Service Aps, Dalagervej 27, Fur
Kl.15.30 Damolin, Kønsborgvej 8, Fur
Kl.16.15 Fur Museum, Nederby 28, Fur
Kl.17.30 Fur bryghus, Knudevej 3, Fur
Kl.18.00 Fur bryghus, Knudevej 3, Fur

Spisning for ALLE, med mulighed for køb af bryghusets lækre øl-ben til 120,-kr pr pers.

Bestilling senest kl. 12.00 på telf. 9759 3060.

Til toppen