Menu

Raakilde Bistro på FUR Camping...

  • Skrevet af 

FUR Camping's bistro er efter en større ombygning nu åbnet med stor succes.
Her serveres morgenmad/brunch, smørrebrød, sandwich og frokostretter samt varme middagsretter. Bistroen tilbyder også kaffe/kage, en forfriskning på terrassen og lidt til den søde tand

FUR Camping's bistro er efter en større ombygning nu åbnet med stor succes.

Her serveres morgenmad/brunch, smørrebrød, sandwich og frokostretter samt varme middagsretter. Bistroen tilbyder også kaffe/kage, en forfriskning på terrassen og lidt til den søde tand.

Der er 24 sidepladser indendørs og 32 udendørs. Heraf er de 10 overdækkede og med den pragtfulde udsigt over Limfjorden og vores hyggelige have.

Retterne kan også forudbestilles som take-away, og frokostretterne kan med fordel medbringes som madpakke til dagens udflugt på Fur.

”Vi har haft en helt forrygende start”, fortæller Betina Bugge, der selv står for madlavningen til bistroens gæster. ”Vi har også prøvet at have alt optaget – dog uden nogen gik forgæves. Vi
vil derfor anbefale bordbestilling på 97 59 33 33”, fortæller Betina.

En stor del af konceptet er taget med fra parrets netop afhændede café i Grenaa’s gågader, og menukortet er blevet modtaget ligeså godt på Fur, som det blev i Grenaa.

”Vores ’Stjerneskud a’ la Raakilde’ er blevet det helt store hit fra starten”, fortæller Brian. ”Med stolthed må vi konstatere, at Betinas heksekunster i et køkken har modtaget stor og fortjent ros fra de spisende gæster”.

Bistroen er indtil d. 15. august åbent kl. 8.30 – 22. Køkkenet lukker én time før.

Menukortet kan hentes på campingpladsen, på turistkontoret, på museet og kan desuden downloades på campingpladsens hjemmeside: www.FURcamping.dk

Senest ændretOnsdag, 07 juli 2010 10:52
Til toppen