Menu

Danmarks Skønneste Ø 2010 – Turistforeningens fodarbejde lykkedes ..

  • Skrevet af 

Fredag blev en noget anderledes arbejdsdag på Fursund Turistinformation. Telefonen kimede allerede, før døren var låst op, og det blev kendetegnende for hele dagen.
Fra den årle morgenstund kom en lind strøm af lykønskninger ind fra alle hjørner i det ganske Danmark, endda var den gode nyhed nået til adskillige af vore trofaste gæster i Tyskland

Fredag blev en noget anderledes arbejdsdag på Fursund Turistinformation. Telefonen kimede allerede, før døren var låst op, og det blev kendetegnende for hele dagen.

Fra den årle morgenstund kom en lind strøm af lykønskninger ind fra alle hjørner i det ganske Danmark, endda var den gode nyhed nået til adskillige af vore trofaste gæster i Tyskland.

Så foruden dagens normale arbejde blev der produceret adskillige kander kaffe, - ja, det virkede som at afholde en ikke-planlagt reception. Og hvis ikke turistarbejde i forvejen er belastende for stemmebåndene, så blev denne dag virkelig en afprøvning af disse. Men i dette kaotiske mylder af mennesker og telefonopringninger, lå der selvfølgelig en glæde og tilfredsstillelse i bevidstheden om, at arbejdet i forbindelse med den nys overståede konkurrence virkelig havde udmøntet sig i det bedste resultat, der kunne opnås.

Samtidig en stor glæde over, at alle havde grebet bolden, da den rundsendte e-mail blev modtaget – ikke kun grebet den, men sendt den videre .. og det lykkedes at få det fokus på Fur, som er så vigtigt for at få flere gæster til øen. Entusiasme smitter.

SÅ STOR TAK TIL ALLE – FURBOERE OG FURGLADE – FOR DEN STORE OPBAKNING.

'Sticker' tegnet af Birgitte Støttrup

Så da klokken var langt over aftensmad, var der en turistdame, der glad, stum og med tilbagestrøget hår forføjede sig hjemover – for at pleje gæster, lige ankommet fra København.

Med venlig hilsen - 05.07.2010
FURSUND TURISTINFORMATION
Inge Shee
Turistchef

Senest ændretLørdag, 09 oktober 2010 09:23
Til toppen