Menu

Nu også elektronisk taletidsterminal på Fur Camping

  • Skrevet af 

Alt i taletid - nye SIM-kort og optankning.
BT forærer startpakker væk til de første kunder.
Med terminalen kan der også udstedes gavekort til Danske Kroer- og Hoteller i forskellige prisklasser

ALT I TALETID
FUR Camping er blevet indehavere af en elektronisk taletidsterminal, som gør det muligt for kunder fra 9 forskellige telefonselskaber, at kunne købe taletid på campingpladsen.
Terminalen udsteder en bon med en kode, som benyttes til opfyldning af taletid.
Campingpladsen sælger også startpakker fra 6 forskellige teleselskaber. ”Her er der virkelig rabatter at hente”, fortæller Betina og Brian fra FUR Camping.
”Et nyt SIM-kort med nyt telefonnummer og taletid koster typisk 99,- kr. hos os. I øjeblikket er der selskaber, som sælger startpakker helt ned til 25,- -og fremadrettet kan kortet tankes op igen hos os”, fortæller Brian.
For kunder, der ringer meget til udlandet, har campingpladsen også en løsning. Her køber man et kort med 100 kr. taletid – og så ringer man – via sin fastnettelefon – til et telefonnummer – og derfra til hele verden fra kun 9 øre pr. minut. Det giver 1111 minutter på et taletidskort. 

BT FORÆRER STARTPAKKER VÆK
Fra d. 14. juni forærer avisen BT startpakker til CBB væk. ”De første 30 kunder, der køber BT får – kvit og frit – en startpakke med SIM-kort og 50 kr. taletid med. Så har kunderne en reel mulighed for at afprøve telefonselskabet, uden nogen former for binding”, fortæller Brian.
 
OGSÅ KRO- OG HOTEL-OPHOLD
Med terminalen kan der også udstedes gavekort til Danske Kroer- og Hoteller i forskellige prisklasser. ”Det er ikke for at udhule camping i Danmark vi sælger det, men for at tilbyde ophold uden for campingsæsonen”, fortæller Betina. ”Det er en også en god gaveidé i flere prisklasser, og der er omkring 100 forskellige kroer og hoteller at vælge imellem. Gavekortet kan bruges til både overnatning og fortæring”.

14.06.2010
www.furnyt.dk

Til toppen