Logo
Udskriv denne side

Ølbil sad fast på broklappen - Se video

Ølbil sad fast på broklappen - Se video

Torsdag den 20. december kl. 13.41 kom en sms på redaktionen, at færgen var indstillet, da der sad en lastbil fast på færgeklappen.

”Nå”, tænkte redaktøren og fyldte kaffekoppen helt op, ”den kommer nok fri igen”. Så ringede telefonen. En lettere ophidset stemme fortalte, at færgen var indstillet, da en lastbil med øl sad fast på klappen.

Et øjeblik efter var den udsendte på vej mod havnen. En ølbil! Det kunne kun gå for langsomt. Ganske rigtigt. En lastbil fra bryggeriet Hancock sad uhjælpeligt fast på færgens broklap. Det trak folk til. Dels dem, der håbede at komme med færgen, og dels nysgerrige, der blot ville se til. Dertil kom alle de kloge, der havde gode råd. De fleste var indstillet på at tømme bilen for øl, så vægten kunne blive mindre. Desværre var den allerede tømt, så den plan havde ingen gang på jorden eller rettere færgedækket. Så forsøgte man at ligger brædder under hjulene. Det hjalp lidt, men ikke nok. Så forsøgte en varebil at trække ølbilen frem. Det blev ved forsøget. Enden på det hele blev, at der blev ringet til øens maskinstation, som ekspres kørte til havnen med en rendegraver. Med dens hjælp fik ølbilen et venligt skub, og så var den ombord. For ret beset, hvad var der andet at gøre end at sende en tom ølbil retur til fastlandet så hurtigt som muligt. Så efter 35 minutter var alt normalt igen på en grå december dag.

KPJ  

 

Se video: https://youtu.be/ixe_TPmKjgA

 

furnyt.dk - 2017/18 - All rights reserved.