Menu

Efterlyst melder sig selv

Den 16. august bragte FurNyt en artikel om en flaskepost, der var blevet fundet på Mors, og som var sendt fra Fur af en dreng ved navn Anton. Men hvem var denne Anton. Få svaret her. Anton har nemlig skrevet til FurNyt: Jeg har været efterlyst og I har hjulpet Elsebeth og Peder (fra Mors) med at finde mig da jeg i min sommerferie hos morfar og Lisbeth sendte en hemlig nemlig flaskepost

Den 16. august bragte FurNyt en artikel om en flaskepost, der var blevet fundet på Mors, og som var sendt fra Fur af en dreng ved navn Anton. Men hvem var denne Anton. Få svaret her. Anton har nemlig skrevet til FurNyt: Jeg har været efterlyst og I har hjulpet Elsebeth og Peder (fra Mors) med at finde mig da jeg i min sommerferie hos morfar og Lisbeth sendte en hemlig nemlig flaskepost.

 

Sammen med min mor sejlede vi langt ud i den røde jolle udfra Sønderhedevej 23....helt ud til Snevretappen, og der kastede jeg så min flaskepost....tænk sig den kom helt til Mors og blev fundet af de søde mennesker Elsebeth og Peder der også har fået en hilsen fra mig nu. Min e-mail var gået i stykker og nu syns jeg TDC er dumme fordi de ikke vil lave den så jeg kan få min gamle mail igen.

I min ferie har jeg kørt på skateboard på de nye ramper - fedt, spillet minigolf i regnvejr med onkel Per (Lundgaard) fra havnen. Så har jeg også lavet graffiti hjemme på morfars værksted på nogle træplader.

Nåååh ja der røg da også et par pølser ned på Skuret ;o)

28.08.2009
Erik Th. Nielsen

Senest ændretLørdag, 05 September 2009 20:24
Til toppen