Menu

Kul og kamera hos RAKLA Galleri

  • Skrevet af 
Kul og kamera hos RAKLA Galleri

RAKLA Galleri har åbnet sin sensommerudstilling ”Kul og kamera”, som består af en blanding af tegninger og fotografier lavet af de to indehavere af galleriet 

Det er ikke en tradition men næsten, for det er tredje år i træk at RAKLA Galleri slutter sæsonen af med at udstille tegninger af Karen Jürgensen og fotografier af Lasse Højgaard. De to indehavere af galleriet nøjes nemlig ikke med at udstille andres arbejder, men laver også selv værker, som de gerne vil vise publikum i det smukke og rustikke galleri. 

Karen Jürgensen har i de senere år koncentreret sig mere og mere om tegning med kul, oliestift og andre medier i sine billeder, selv om hun på ingen måde har glemt fotografiet, som er et medie hun også har arbejdet en del med. 

Lasse Højgaard arbejder udelukkende med foto, hvor han arbejder med 100% realisme i den ene ende til stærkt bearbejdede nærmest abstrakte billeder i den anden. Hans billeder er ofte realistisk poetiske, medens de andre gange er digteriske kompositioner, hvor beskueren selv må gå på opdagelse og finde billedet. 

Udstillingen er årets tredje udstilling, hvor galleriet i sin forårsudstilling viste malerier af Elisabeth Agerskov og i sin sommerudstilling havde besøg af maleren Birte Møldrup. Sensommerudstillingen vil være at se nogle uger endnu i galleriets traditionelle åbningsdage torsdag – søndag og der er som altid kaffe og the på kanden, når galleriet har åbent. I forbindelse med at færgen til Fur er gratis til og med efterårsferien har RAKLA dog også åbent yderligere dage for at kunne give de mange mennesker, som benytter sig af den af gratis færge, en god oplevelse i den smukke butik og galleri. 

RAKLA opfordrer publikum til at kigge forbi – er flaget ude er der åbent – eller ringe og aftale besøg, for det er også en fast tradition at RAKLA åbner efter aftale i det omfang det er muligt. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/furnyt.dk/public_html/templates/gk_news/html/com_k2/templates/default/item.php on line 191
Til toppen