Menu

Stor artikel i Euroman om boksestævnet på Fur

  • Skrevet af 

I forbindelse med boksestævnet i Fur Forsamlingshus den 11. april opholdt en af Danmarks fineste penne, journalist Lasse Ellegaard og en af Danmarks bedste fotografer, Carsten Ingemann sig nogle dage på Fur. Det samarbejde er der kommet en meget læse- og seværdig artikel ud af i bladet Euromans juninummer

I forbindelse med boksestævnet i Fur Forsamlingshus den 11. april opholdt en af  Danmarks fineste penne, journalist Lasse Ellegaard og en af Danmarks bedste fotografer, Carsten Ingemann sig nogle dage på Fur. Det samarbejde er der kommet en meget læse- og seværdig  artikel ud af i bladet Euromans juninummer.

I dagene op til boksestævnet gik Lasse Ellegaard ”på jagt efter resterne af den klassiske sport”. I den forbindelse var han blandt andet med til generalforsamling i bokseklubben BK Nordsalling, og han interviewede klubbens grundlægger, Pap-Hansen, der bor i Roslev og den tidligere danmarksmester i Benny Bechmann, der bor  på Fur. Med stævnet som omdrejningspunkt fortælles historien om dansk amatørboksnings storheds tid i halvtredserne og tresserne til vore dage, hvor antallet af udøvere er gået stødt tilbage.

Lasse Ellegaard, der for et halvt årstid siden købte sommerhus på Fur, arbejder i dag som dagbladet ”Informations” korrespondent i Mellemøsten, med base i Beirut i Libanon.

Carsten Ingemann er fotograf hos Jyllands-Posten og har dækket de fleste af de sidste 20 års krige rundt i verden. Afghanistan, Tjetjenien, eks-Jugoslavien, Afrika. Carsten Ingemann var den første pressefotograf, der nåede frem til befrielsen af Kuwait City under den første Golfkrig.

08.06.2008
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til toppen